Webshop

Bij praktisch iedere beschrijving vind je het woord 'uniek'. Dat is waar we voor staan.
Waar er genoeg winkels en webshops bestaan met de meest prachtige handgemaakte producten, geloven wij daarnaast nog in iets anders. Namelijk in de kracht van exclusiviteit! Van elk item op de webshop is er namelijk maar één uniek exemplaar te vinden. Verkocht is dan bij ons ook 'echt uitverkocht.

Hieronder vind je alle artikelen, zeker ook die we net hebben toegevoegd! Kun je een item niet vinden? Laat het ons even weten, wij helpen je graag!

Alle artikelen:

Foto art:

De foto's zijn al net zo uniek als onze fotograaf Niels, en dat willen we ook graag zo houden!
Met de aanschaf van de foto art garanderen wij dan ook exclusiviteit, van ieder kunstobject geven wij maximaal 5 exemplaren uit. Klik hier voor meer informatie of ga direct naar de foto's:


Cadeau's:

Wij vinden inpakken een feestje en verpakken jouw gekozen item dan ook graag! Wil je dat we jouw gekozen item mooi verpakken? Vermeld het even bij de opmerkingen aan het einde van je bestelling. 


We selecteren graag de mooiste vintage woonaccessoires voor in huis en dan het liefste een product met een verhaal. Alle items zijn met zorg uitgezocht en samengesteld om in jouw huis een eyecatcher te zijn, hoe groot of klein je dat ook zou willen. 


Impressie verkochte vintage artikelen: