VanLieke stopt! Met de kortingscode VANLIEKE ontvang je 30% korting op alle items in de webshop

VanLieke » Projecten » Fotografie

Fotografie / shoots

Ga jij trouwen?! Is of komt er gezinsuitbreiding?! Vier je het leven of is er juist een bijzonder afscheid?! Of kan jouw bedrijf wel wat extra en professioneel beeldmateriaal (foto of video) gebruiken?!

Is er een bijzonder en uniek moment voor jullie wat vastgelegd mag worden?!

Eigenlijk is alles mogelijk wat betreft fotografie en videografie! Graag verwijzen wij je door naar de site van Niels Boere. 

Foto art

Een huis zonder een uniek item aan de muur is nooit af. En wij snappen dat dit item precies moet voldoen aan je wensen. De foto art kunnen wij opleveren zoals beschreven in de webshop. Maar mocht jij nou een bepaald verzoek hebben, plexiglas, canvas, jouw gewenste maat of een andere uniek beeld, wij denken graag met je mee.

 

Stuur je ons een berichtje of WhatsApp?

 

Exclusiviteit: 

Van elke foto worden er maximaal 5 verkocht. Wij garanderen exclusiviteit, iedere foto art is een genummerd en gesigneerd exemplaar voorzien van certificaat. klik hier voor meer informatie

 

Filter op categorie: 


Materiaal keuzes VanLieke:

Galerijglas:

Voor een ware eyecatcher in huis hebben wij gekozen voor galerijglas. 

De galerijprint combineert het beste van kristalhelder en licht acrylglas met het stevige en robuuste karakter van aluminium. Met een hoogwaardige 7-kleuren UV-directdruk wordt de foto op het acrylglas van 5 mm dikte aangebracht. Ter bescherming en versteviging wordt een 3 mm dikke alu-dibondplaat 3 tegen de achterkant gelamineerd.

Het resultaat is een unieke glanzende print van expositiewaardige kwaliteit, een aanwinst voor jouw interieur.

 
Foto in lijst:
Soms spreekt een foto voor zich. Enkele werken manifesteren zich door eenvoud. Wij leveren jouw foto in een lijst welke alle aandacht verlegt naar jouw werk.
 
We begrijpen dat de keuze lastig is, en adviseren je daarom ook graag. Als je het contact formulier invult zorgen we dat we zo spoedig mogelijk contact  opnemen om je te adviseren. 
 

Aluminium:

Sommige foto's zijn perfect voor de wat industrielere look: 
Met een combinatie van aluminium en kunststof is alu-dibond een perfect materiaal om tegen je muur te hangen. Licht, sterk en een prachtige industriële uitstraling. De foto wordt door middel van UV-directdruk op de aluminium buitenlaag aangebracht. Deze techniek zorgt voor een volledig matte afdruk, goed voor een modern effect. 

 

Ontdek:

Aangezien je een heel exclusief artikel koopt zijn de levertijden langer dan bij de vintage artikelen. De prints worden exclusief gedrukt waarna we ze ook nog persoonlijk willen controleren. Voor meer informatie over de levertijden, klik hier. 

Onlangs verkocht: